Tack för mig

Nu stänger jag min mottagning och övergår till ett annat jobb.

Jag vill tacka alla patienter som har besökt mig under åren.

Det har varit trevligt att få träffa er, och jag önskar er en bra hälsa!

Det lilla extra

Det finns några produkter som jag själv använder och är nöjd med, men som inte är så lätta att få tag på. Därför har jag tagit hem dem och har dem till försäljning på mottagningen.

Watermelon frost halstabletter. Den innehåller vattenmelon, vilket är välgörande vid halsont eller hosta. Tabletterna innehåller inget socker eller konstgjort sötningsmedel, utan är sötade med lakritsrot.

Chlorella algtabletter. Ett bra kosttillskott som är helt och hållet naturligt, och innehåller de flesta vitaminer, mineraler och spårämnen kroppen behöver, i den sammansättning som naturen själv skapat och som vår kropp känner igen.

 Linnex linimentstift. Ett bra liniment i en praktisk form. Inget kladd med salva, utan ett stift som man använder till att stryka på ömma muskler för ökad blodcirkulation.

Ögonkudde med lavendel. En liten kudde att lägga över ögonen när man behöver slappna av. Doften av lavendel är lugnande.

Jobs tårar. Ett litet frö som enligt kinesisk kostlära bland annat kan hjälpa kroppen att bli av med överflödig vätska. Man använder det på samma sätt som ris, eller också gör man ett avkok som man dricker.

 

Nyheter
  • Tack för mig
    "Nu stänger jag min mottagning och övergår till ett annat jobb. Jag vill tacka alla patienter som har besökt mig under åren. Det har varit trevligt att ..."
  • Det lilla extra
    "Det finns några produkter som jag själv använder och är nöjd med, men som inte är så lätta att få tag på. Därför har jag ..."

zongubben