Länkar

Akupunkturförbundet organiserar de akupunktörer i Sverige som har en godkänd utbildning (3 -5 års utbildning på en godkänd akupunkturutbildning samt 60 poäng skolmedicin) De som är medlemmar har tystnadsplikt,  ansvarsförsäkring, använder sterila engångsnålar samt förbinder sig att följa hygienregler uppställda av Socialstyrelsen. Läs mer på Akupunkturförbundets hemsida.

Akupunkturakademin är den skola där jag fick min utbildning. På deras hemsida kan Du hitta intressanta artiklar om ämnen som rör kinesisk medicin.<

Smålands Rygg- och idrottsklinik har duktiga naprapater och en sjukgymnast. De finns i samma lokaler som Hälsopunkten, på Nannylundsgatan 13A i Eksjö, samt på Höregatan 9 i Nässjö.

Ullas massage och friskvård som håller till i badhuset i Nässjö kan erbjuda kraniosakral terapi, ansiktszonterapi mm. Dessutom säljer hon ”Back on track”-produkter.

Nyheter
  • Tack för mig
    "Nu stänger jag min mottagning och övergår till ett annat jobb. Jag vill tacka alla patienter som har besökt mig under åren. Det har varit trevligt att ..."
  • Det lilla extra
    "Det finns några produkter som jag själv använder och är nöjd med, men som inte är så lätta att få tag på. Därför har jag ..."

zongubben