Länkar

Akupunkturförbundet organiserar de akupunktörer i Sverige som har en godkänd utbildning (3 -5 års utbildning på en godkänd akupunkturutbildning samt 60 poäng skolmedicin) De som är medlemmar har tystnadsplikt,  ansvarsförsäkring, använder sterila engångsnålar samt förbinder sig att följa hygienregler uppställda av Socialstyrelsen. Läs mer på Akupunkturförbundets hemsida.

Akupunkturakademin är den skola där jag fick min utbildning. På deras hemsida kan Du hitta intressanta artiklar om ämnen som rör kinesisk medicin.<

Smålands Rygg- och idrottsklinik har duktiga naprapater och en sjukgymnast. De finns i samma lokaler som Hälsopunkten, på Nannylundsgatan 13A i Eksjö, samt på Höregatan 9 i Nässjö.

Ullas massage och friskvård som håller till i badhuset i Nässjö kan erbjuda kraniosakral terapi, ansiktszonterapi mm. Dessutom säljer hon ”Back on track”-produkter.

Nyheter
  • Nytt 2018: ut med massage, in med Enneagrammet
    "Med början 2018 kommer jag att upphöra med behandlingar som utgörs  enbart av massage. Akupunkturbehandlingar kommer fortsättningsvis ofta att kompletteras av massage om det förbättrar ..."
  • Kinesiska halstabletter
    "Nu säljer jag även ”Watermelon frost”, kinesiska halstabletter. De är sötade med lakritsrot, och innehåller alltså inget tillsatt socker. Ändå smakar de gott och friskar ..."

zongubben